بررسی آزمایشگاهی اثر الکترونشست ذرات مس بر سطح آلومینیوم در دبی های مختلف بر ضریب انتقال حرارت جوششی آب مقطر
Experimental investigation of the effect of copper electrodeposition on the aluminum surface in variable flow-rate on boiling heat transfer coefficient of distilled water
نویسندگان :
پویا آزادی میلانی ( دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ) , میراعلم مهدی ( دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی )
چکیده
در این پژوهش تاثیر ویژگیهای سطح بر انتقال حرارت جوششی به صورت آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفته است. بدین منظور دستگاهی با توانایی ثبت خودکار دماهای ورودی و خروجی به منطقه تست، محاسبه ضریب انتقال حرارت جوششی و شار حرارتی ساخته شده است. از ویژگیهای مهم این دستگاه پایداری دمایی خودکار سیال کاری و بررسی تاثیر سطوح با ویژگی های متفاوت( از لحاظ جنس و ساختار سطح ) بر پارامترهای موثر بر انتقال حرارت جوششی میباشد. محفظه تست دستگاه به صورت استوانه ای با قطر داخلی 26 میلیمتر ، قطر خارجی 85 میلیمتر و طول 110 میلیمتر ساخته شده و هیترها به صورت دوار در بدنه محفظه آزمایش قرار گرفتهاند. آزمایشات در دبیهای 0.4 ، 0.6، 0.8، 1 و 1.2 متر مکعب بر ساعت و برای آب مقطر صورت گرفتهاست. صحت عملکرد دستگاه با رابطه چن اصلاح شده مورد ارزیابی قرار گرفته و نتایج مناسبی را ارايه دادهاست. پوشش دهی ذرات مس بر سطح محفظه تست علاوه بر بهبود اندک ضریب انتقال حرارت در ناحیه قبل جوشش باعث افزایش حدود 80 درصدی ضریب انتقال حرارت جوششی در دماهای یکسان در مقایسه با سطح بدون پوشش گردیدهاست.کليدواژه ها
جوشش، انتقال حرارت، کیفیت سطح، پوششدهیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میراعلم مهدی , 1399 , بررسی آزمایشگاهی اثر الکترونشست ذرات مس بر سطح آلومینیوم در دبی های مختلف بر ضریب انتقال حرارت جوششی آب مقطر , سومین همایش ملی مکانیک محاسباتی و تجربی
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه شهید رجایی میباشد.